بر اساس تحقیقات جدید دخترانی که دارای تناسب اندام مناسبی هستند، بیماری های روانی مثل افسردگی در آنها به ندرت اتفاق می افتد
Camilo ruggero پژوهشگر و استادیار روانشناسی در کالج تگزاس شمالیبر این باور است که اگر چه تناسب اندام با افسردگی تاثیرارتباط کمی دارد ،ولی بهبود تناسب اندام احتمال دارد از استراتژی کلی برای کاهش خطر ابتلا به افسردگی در میان دانش آموزان باشد.
ruggero گفت: “تناسب اندام است دوای همه دردها نیست، اما یک تکه کوچک از یک مشکل بزرگتر را حل میکند“ .
ruggero گفت: “ما نمی دانیم که چرا یک ارتباط [بین سطح آمادگی جسمانی و افسردگی] وجود دارد” .
این یافته ها روز پنج شنبه در نشست سالانه انجمن روانشناسی آمریکا در واشنگتن ارائه شد، یافته های DC ارائه شده در جلسات به طور کلی تا زمانی که در یک مجله کارشناسی منتشر شوند٬ اولیه در نظر گرفته میشوند .
برای این مطالعه، محققان از بیش از 400 دانش آموزان کلاس ششمی در تگزاز را مورد بررسی قرار دادند .
قوی ترین پیش بینی از علائم افسردگی در دختران بود، اما حتی پس از بررسی افسردگی سال گذشته و BMI، سطح آمادگی جسمانی بالاتر در کلاس ششم به احتمال کمتر با افسردگی در کلاس هفتم در ارتباط بود.
در تحقیقات قبلی نتایج متناقضی در مورد اثرات بالقوه محافظتی تناسب اندام در افسردگی پیدا شده بود، اما این تناقض ممکن است از استفاده از فعالیت بدنی به جای “تناسب قلبی ریوی“ به عنوان یک اقدام در نظر گرفته شود.میزان فعالیت جسمی فرد از یک هفته به بعد می تواند تا حد زیادی متفاوت باشد و
دکتر اندرو Adesman، رئیس اطفال رشد و رفتاری در مرکز پزشکی کودکان کوهن نیویورک میگوید: با این حال، این مطالعه نمی تواند نشان دهد که سطح آمادگی جسمانی بهتر به طور مستقیم مانع افسردگی میشود یا خیر .
Adesman گفت: “پدر و مادر و پزشکان باید به یاد داشته باشند که فقط به خاطر اینکه یک ارتباط وجود دارد به این معنا نیست که ما می توانیم فرض کنیم که بین یک رابطه علت و معلولی وجود دارد”.
“بر اساس این مطالعه ما نمی توانیم مطمئن شویم که بهبود تناسب اندام صراحتا به سلامت روانی منجر خواهد شد“ با این حال، او گفت، مطمئنا احتمال دارد که بهبود تناسب اندام ممکن است به احساس کلی بهبود رفاه و خلق و خوی منجر شود.
ruggero گفت: علل افسردگی پیچیده هستند، و عوامل خطر ساز عبارتند از: فقر، خشونت، پشتیبانی ضعیف از خانواده و دوستان، اعتماد به نفس و یا الگوهای فکری منفی، ژنتیک و وقایع دشوار زندگی مانند طلاق .
“هیچ یک از این به این معنا نخواهد بود که کودک شما افسرده است٬ اما این عوامل تنها خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهد.“
منبع-http://medplus.ir