یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در مورد اثرات مصرف کره بادام زمینی بر سلامت کبد توضیح داد.

کره بادام زمینی

نرگس جوزدانی گفت: هیچ ماده غذایی برای کبد چرب مضر نیست. او گفت: اگر هفته‌ای یک تا دو بار از کره بادام زمینی به اندازه یک قاشق غذاخوری استفاده می‌کنید؛ حتی برای کسانی هم که مبتلا به گرید ۳ کبد چرب هستند، هیچ زمانی مشکل‌ساز نخواهد شد.

پزشکان معتقد هستند اگر افراد سالم روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی استفاده کنند، احتمال دارد که بعد از گذشت ۳ ماه آنزیم‌های کبدی بالا روند؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی در صورتی که مابقی فاکتورهای رژیم رعایت شوند، اثر بدی روی کبد چرب نخواهد گذاشت.

به گفته پزشکان، میزان استفاده از مواد غذایی، گرید کبد چرب و سبک زندگی در ابتلای افراد به کبد چرب تاثیرگذار خواهد بود.

کره بادام زمینی

جوزدانی بیان کرد: اگر مجموع دریافت رژیم و کربوهیدرات فرد بالا باشد و به مصرف گوشت‌های پرچرب مانند فست فودها بپردازد و دارای وزن زیادی باشد، در صورت مصرف کره بادام زمینی می‌تواند مشکل کبد چرب برایش ایجاد شود.

به گفته متخصصان مجموعه‌ای از فاکتورها همیشه روی چرب شدن کبد افراد موثر هستند؛ بنابراین باید رژیم غذایی اصولی باشد.