عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار داشت: کرفس دارای خواص ضد آلزایمر، ضد التهاب مفاصل، کاهنده چربی خون، کاهش دهنده فشار خون، ضد عفونت مجاری ادرار، ضد باکتری، ضد افسردگی، مقوی معده و رحم است.
محمد اکبرزاده در گفتگو با ایسنا، به ترکیبات مهم کرفـــس اشاره كرد و اظهار داشت: كرفس حاوی 3-2 درصد اسانس است که دارای حدود 60 درصد لیموتن و 10 درصد سابی نن به عنوان اجسام اصلی می باشند.
وي ادامه داد: ترکیبات دیگر كرفس شامل فورو کومارین، فلاونوئید، ویتامین های مختلف و مقدار زیادی مواد معدنی از جمله سدیم و کلرین است.
عضوهیات علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری در خصوص اثرات مهم کرفس گفت: متخصصان داروهای گیاهی كرفس را برای ورم مفاصل، هیستری و ضعف اعصاب توصیه می کنند.
اكبرزاده افزود: كرفس کاهش دهنده فشار خون است و اسانس دانه آن دارای اثر آرام بخش، کاهنده قند خون، ضد سرطان، ضد قارچ است.
وي به مهمترین خواص کرفس اشاره كرد و اظهار داشت: كرفس ضد آلزایمر، ضد التهاب مفاصل، کاهنده چربی خون، کاهش دهنده پر فشاری خون، ضد عفونی کننده مجاری ادرار، ضد باکتری، ضد افسردگی، مقوی معده و رحم است.
عضوهیات علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساري گفت: برخي از ترکیبات کرفس به علت پختن تغییر نموده و یا تبخیر می شوند به همين دليل خواص دارویی کرفس پخته از کرفس تازه و یا آب کرفس کمتر می باشد.
اكبرزاده به عوارض جانبی مصرف كرفس اشاره كرد و افزود:از كرفس در زمان تورم کلیه باید با احتیاط مصرف شود و ممکن است عوارض پوستی ناشی از کومارین های آن نيز ایجاد شود.