مقامات بهداشتی ژاپن اعلام کردند تعداد افراد مبتلا به «سندرم شوک سمی استرپتوکوک» در این کشور به شدت در حال افزایش است.

سندرم

مقامات بهداشتی گفته‌اند این سندرم که اخیرا در ژاپن پیشروی سریعی داشته حتی در مواردی می‌تواند کشنده باشد.

STSS عمدتا توسط باکتری «گروه A استرپتوکوک» ایجاد می‌شود و بیشتر افراد ۳۰ ساله یا مسن‌تر را درگیر می‌کند.

در موارد حاد بیماران ممکن است دچار مرگ اندام‌ها و نارسایی‌های متعدد اعضای بدن شوند.

تا ۵ ماه جاری میلادی (ماه مه ۲۰۲۴)، مؤسسه ملی بیماری‌های واگیردار ژاپن گزارش‌های اولیه درباره ۸۰۱ مورد ابتلا به STSS در سال جاری دریافت کرده است که این رقم ۲.۷۶ برابر بیشتر از رقم مربوط به دوره مشابه در سال گذشته است.

کارشناسان بهداشتی در ژاپنی می‌گویند امسال تعداد مبتلایان با سرعت بیشتری نسبت به سال گذشته در حال افزایش است. آمار نشان می‌دهد که تعداد کل بیماران در تمام طول سال گذشته ۹۴۱ نفر بوده است.

شبکه خبری ان‌اچ‌کی به نقل از متخصصان بهداشتی این کشور گزارش کرد، دلیل این افزایش مشخص نیست اما از زمان کاهش اقدامات مقابله با کووید، تعداد موارد ابتلا به گلودرد استرپتوکوکی در ژاپن افزایش یافته است.

کارشناسان می‌گویند انتقال این بیماری از طریق زخم‌های باز انجام می‌شود. انتقال باکتری عامل این بیماری ممکن است به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی رخ دهد.