هویج یکی از سبزیجات مغذی و منبع غنی ویتامین‌های A و K است. اضافه کردن هویج به رژیم غذایی می‌تواند برای کسانی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند، مفید باشد زیرا دارای کالری پایین و فیبر غذایی بالا است و می‌تواند تاثیر سیرکنندگی داشته باشد.

هویج

هویج یکی از سبزیجات بسیار مغذی است که فواید بسیاری برای سلامت بدن دارد. مصرف منظم این سبزی در بهبود هضم غذا نقش دارد، عملکرد ایمنی بدن را تقویت می‌کند، نقش پیشگیرانه از بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی دارد و در حفظ سلامت پوست نیز موثر است.

به‌علاوه خوردن هویج برای طرفداران رژیم لاغری و تناسب اندام نیز توصیه می‌شود زیرا جزء خوراکی‌های کم‌کالری محسوب می‌شود و یک فنجان آن به صورت رنده‌شده فقط ۵۲ کیلوکالری دارد. از همین‌رو، میان‌وعده مناسبی است و حتی می‌توان به‌طور خام یا پخته در انواع غذاها و دسرها از آن استفاده کرد.

هویج حاوی مقدار فراوان فیبر است که به افزایش احساس سیرکنندگی و پرهیز از ضعف بین وعده‌های غذا کمک می‌کند. هویج را می‌توان خوراکی ضدگرسنگی طبیعی دانست که در کنار بهبود عملکرد دستگاه گوارش، مانع از تمایل مکرر فرد به ریزه‌خوری می‌شود. همچنین، خوردن هویج عملکرد روده‌ها را نیز تنظیم می‌کند و مانع از یبوست می‌شود. به علاوه، فیبرهای حل‌شدنی هویج برای حفظ قند خون مفید است. از همین‌رو، هویج برای مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود تا در کنار دیگر اصول کنترل بیماری، قند خون به‌خوبی کنترل شود.

هویج

هویج، علاوه بر اینکه سرشار از ویتامینA است و برای سلامت پوست، چشم‌ها و سیستم ایمنی ضروری خواهد بود، منبع غنی از پتاسیم و منیزیم نیز شناخته می‌شود. پتاسیم برای تنظیم فشار خون و حفظ سلامت قلب لازم است و منیزیوم نیز در بسیاری از عملکردهای بدن از جمله تنظیم قند خون و تشکیل توده‌های استخوانی نقش دارد.