به هر حال، استفاده از ذرت بو داده مایکروفری به تنهایی سرطان را ایجاد نمی‌کند. اما بسته بندی‌هایی که شرکت‌ها برای این محصولات و برخی مواد غذایی دیگر استفاده می‌کنند ممکن است حاوی PFAS باشند.

ذرت بو داده

برخی از مواد موجود در بسته بندی ذرت بوداده مایکروفری یا ماکروویوی به عنوان مواد پر و پلی فلوروآلکیل (PFAS) شناخته می‌شوند که با سرطان ارتباط دارند. بررسی سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهد که محققان همچنین پیوند‌هایی را بین PFAS و سایر شرایط مانند اختلال در عملکرد تیروئید و ناباروری یافته‌اند.