مصرف آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای ممکن است در کاهش رشد برخی از انواع سرطان، پیشگیری از گرفتگی عروق و کاهش خطر سکته مغزی و اختلالات عصبی موثر باشد.

سکته مغزی

کاترین تالمج، سخنگوی انجمن رژیم غذایی آمریکا اظهار کرد: به نظر نمی‌رسد چای برای بدن مضر باشد و فکر می‌کنم جایگزین عالی قهوه است.

او گفت: اول اینکه چای کافئین کمتری دارد همچنین ثابت شده است که ترکیبات موجود در چای – فلاونوئیدهای آن – برای قلب مفید هستند و ممکن است سرطان را کاهش دهند. فواید چای سبز به‌طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است و آنتی‌اکسیدان‌های آن ممکن است به کاهش رشد برخی سرطان‌ها، جلوگیری از گرفتگی عروق و کاهش خطرات سکته مغزی و اختلالات عصبی کمک کند.