پس از یک دوره ۴۳ ساله پژوهش، محققان آمریکایی متوجه شدند که افرادی که هفته‌ای حداقل دو بار گوشت قرمز فرآوری شده مثل بیکن، کالباس بالونی یا هات داگ می‌خورند، ۱۴ درصد بیشتر در معرض خطر زوال عقل قرار دارند مقایسه با کسانی که کمتر از سه وعده در ماه این گوشت‌ها را مصرف می‌کنند.

گوشت قرمز

یک بررسی جدید که یافته‌های آن در اجلاس بین‌المللی انجمن آلزایمر در آمریکا اعلام شد، نشان می‌دهد رژیم غذایی مملو از گوشت قرمز فرآوری‌شده با افزایش خطر زوال عقل مرتبط هستند.