آنها حساس و زود رنج می شوند، مبتلا به افسردگی شده و قابلیت باروری را از دست می دهند و در نهایت نیز به بیماری های قلبی و دیگر بیمارهای مرگ بار مبتلا خواهند شد
بیماری لاغری عصبی که در اغلب موارد به دلیل تصورات نادرست و الگوهای غلط تغذیهای به وجود میآید، ارتباط نزدیکی با بیماریهای قلبی و برخی دیگر از بیماریهای خطرناک دارد.
نریمان سعادتی متخصص تغذیه گفت: بسیاری از عادات تغذیهای نادرست، در نتیجه باورها و تصورات غلط ایجاد میشوند و در مواردی اینگونه عادات میتوانند عوارض و هزینههای سنگین و حتی جبران ناپذیری به دنبال داشته باشند.
وی افزود: بیماری لاغری عصبی یا بیماری آنورکیسا، یک مشکل و نارسایی مهم است که متاسفانه در بین افراد جوان شیوع قابل ملاحظهای دارد.
سعادتی تصریح کرد: لاغری عصبی به دلیل ترس از افزایش وزن ایجاد شده و در نتیجه فرد دچار لاغری مفرط میشود.
وی با اشاره به اینکه فرد دچار لاغری عصبی از خوردن غذا خودداری کرده و یا غذای خورده را در عمده موارد بر میگرداند، اظهار داشت: متاسفانه مبتلایان به لاغری عصبی تصویر نادرستی از اندام خود دارند و اینگونه فکر میکنند که چاق بوده و به اندازه کافی خوش اندام نیستند.
سعادتی با اشاره به ارتباط لاغری عصبی با بیماریها و نارساییهای دیگر، تاکید کرد: بیماری لاغری عصبی که در اغلب موارد به دلیل تصورات نادرست و الگوهای تغذیهای غلط به وجود میآید، ارتباط نزدیکی با بیماریهای قلبی و برخی دیگر از بیماریهای خطرناک به ویژه بیماریهای مزمن دارد.
وی یاد آور شد: فرد مبتلا به لاغری عصبی، ممکن است در نهایت به دلیل شدت بیماری و همچنین ابتلا به سایر بیماریهای مرتبط نظیر بیماریهای قلبی، جان خود را از دست بدهند.
سعادتی خاطر نشان کرد: اصلاح عادات غذایی و در واقع اصلاح باورهای نادرست در خصوص وضعیت بدنی برای درمان لاغری عصبی بسیار ضروری است.
وی گفت: البته افراد مبتلا به لاغری عصبی، علاوه بر نیاز به مصرف مواد غذایی به میزان کافی، ممکن است به سایر درمانها نیز نیاز داشته باشند که تشخیص این موضوع و ارائه راهکار اثر بخش برای درمان عارضه، بر عهده پزشک است.