بلدرچین به دلیل مقاومت بالایش در برابر بیماری‌ها، به راحتی و بدون نیاز به دارو و آنتی بیوتیک پرورش داده می‌شود. به همین دلیل، گوشت و تخم بلدرچین به عنوان محصولاتی کاملاً ارگانیک و سالم شناخته می‌شوند و هیچ گونه داروی مضری در بافت آن‌ها وجود ندارد.

تخم بلدرچین

جذب ویتامین‌های بدن با افزایش سن بسیار کم می‌شود از این رو مصرف تخم بلدرچین به افراد بالای ۴۰ سال، برای بالا بردن مواد معدنی و ویتامین‌های بدن و جلوگیری از کارافتادگی زودرس و پیشگیری از سرطان توصیه می‌شود.