افرادی که با التهاب‌های کوتاه مدت یا مزمن دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌توانند از خواص ضد التهابی تخمه آفتابگردان بهره‌مند شوند. این دانه مغذی سرشار از ویتامین E، فلاونوئیدها و ترکیبات گیاهی دیگر است که به کاهش التهاب کمک می‌کند. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف تخمه آفتابگردان و دیگر دانه‌ها حداقل پنج بار در هفته می‌تواند به کاهش سطح التهاب منجر شود و در نتیجه خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را نیز کاهش دهد.

تخمه آفتابگردان

مطالعات مصرف تخمه آفتابگردان را با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط می‌دانند، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا یا بیماری‌های قلبی.