برنج قهوه‌ای از نظر تغذیه‌ای بهتر و مناسب‌تر برای مصرف است. همچنین، غنی‌سازی برنج می‌تواند به افزایش ارزش غذایی آن کمک کند و از بروز کمبودهای تغذیه‌ای در افرادی که برنج را به عنوان بخش اصلی رژیم غذایی خود انتخاب کرده‌اند، جلوگیری کند.

 

 

برنج منبع فوق‌العاده‌ای از کربوهیدرات‌هاست. بیشتر کربوهیدرات‌های موجود در برنج سفید از نشاسته و قند تشکیل شده‌اند.

تا زمانی که برنج سفید بدون اضافه کردن روغن یا کره پخته شود، تقریباً هیچ چربی در آن وجود ندارد. در عوض، پروتئین موجود در برنج سفید حدود 4 گرم در هر وعده است. برنج سفید همچنین منبع خوبی از منگنز و ویتامین‌های گروه B مانند آستین، نیاسین و ریبوفلاوین به شمار می‌رود.

برنج شامل ویتامین‌های گروه B است که ویتامین‌های محلول در آب هستند.

ویتامین‌های B نقش مهمی در حمایت از آنزیم‌های ضروری برای متابولیسم دارند.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویتامین B1 می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس کمک کند و ویتامین B2 برای تولید گلبول‌های قرمز و هموگلوبین ضروری است.