قارچ یکی از مواد غذایی بسیار مغذی و غنی از پروتئین به شمار می‌رود که در تهیه انواع غذاها و سالادها کاربرد دارد و روش‌های مختلفی برای نگهداری آن وجود دارد.

قارچ ازجمله پروتئین‌های گیاهی است که بسیار محبوب و پرکاربرد است و امروز در پخت بسیاری از غذا‌های مدرن مانند پیتزا، ساندویچ، سالاد، انواع سوپ، فست فود، خوراک‌ها و… از آن استفاده می‌شود. قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. یکی از مشکلاتی که همیشه برای نگهداری از قارچ در منزل وجود دارد، این است که قارچ معمولا بعد از چند روز تغییر رنگ می‌دهد یا خراب می‌شود. اگر قارچ را داخل فریزر هم نگهداری کنید، بعد از یخ‌زدایی سیاه می‌شود و ظاهر زشتی به غذای شما می‌دهد. ما در این مطلب می‌خواهیم یک روش بسیار عالی و آسان را برای نگهداری طولانی‌مدت قارچ به شما آموزش بدهیم. با این روش می‌توانید قارچ را برای مدت طولانی و با خیال راحت در یخچال نگهداری کنید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.