یک کارشناس در زمینه علوم و صنایع غذایی بیان می‌کند: روغن کانولا یکی از روغن‌های گیاهی است که دارای سطح پایینی از اسیدهای چرب اشباع و سطح بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع می‌باشد. به خاطر تعادل مناسب بین امگا-۳ و امگا-۶، این روغن به عنوان یک گزینه سالم شناخته می‌شود. اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ هر دو برای سلامتی بدن ضروری هستند و باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند.

آفتابگردان

این روز‌ها روغن‌های نباتی زیاد و مختلفی در حال تولید در کارخانجات هستند. روغن سویا، آفتابگردان، ذرت، کانولا، هسته انگور، زیتون و…، اما سوال پرتکرار اغلب خانواده‌ها این است که کدام‌یک بهتر است؟