بر اساس نتایج این تحقیق، مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوریشده (که معادل تنها دو برش ژامبون است) خطر ابتلا به دیابت را ۱۵ درصد افزایش میدهد. همچنین محققان متوجه شدند که مصرف روزانه حدود ۱۰۰ گرم گوشت قرمز نیز خطر بروز دیابت را ۱۰ درصد افزایش میدهد.
طبق نتایج جدید یک مطالعه جدید در دانشگاه کمبریج، مصرف گوشتهای قرمز و فراوریشده، هر دو ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند. و اگر روزانه دو برش ژامبون مصرف کنید، این ریسک بسیار بیشتر میشود.