غذاهای سویا، غذاهای دریایی و جلبک‌های دریایی به طور قابل توجهی با کاهش سرعت پیشرفت فیبروز کبدی مرتبط هستند. رژیم غذایی ژاپنی بر مصرف مواد غذایی با کیفیت و کاهش مصرف قند، چربی‌های اشباع و سدیم تأکید دارد. رعایت یک رژیم غذایی به سبک ژاپنی می‌تواند به افرادی که به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا هستند، کمک کند تا روند پیشرفت این بیماری را کندتر کنند.

کبد چرب

رژیم غذایی ژاپنی به کُند کردن پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افرادی که به این بیماری مبتلا هستند کمک می‌کند.