طبق راهنماهای تغذیه‌ای جهانی، حداکثر میزان قند ساده‌ای که افراد سالم می‌توانند مصرف کنند، ۱۰ درصد از کالری روزانه‌شان است. به عنوان مثال، برای یک فرد غیر دیابتی که نیاز روزانه‌اش ۲۰۰۰ کیلوکالری است، حداکثر مقدار قند ساده‌ای که می‌تواند در روز مصرف کند، ۵۰ گرم تخمین زده می‌شود.

قند ساده

به توصیه انجمن قلب آمریکا نیز دریافت قندهای ساده برای زنان به میزان ۱۰۰ کالری روزانه (۲۵ گرم) و برای مردان ۱۵۰ کالری روزانه (۳۵ گرم) مجاز است.