موریگن کلر، کارشناس تغذیه، با این نظر که مصرف زیاد کره می‌تواند به بیماری‌های قلبی منجر شود، هم‌نظر است. او توضیح می‌دهد: «کره به خاطر داشتن چربی‌های اشباع شده زیاد، برای سلامت قلب و عروق خطرناک است.» این چربی‌های اشباع شده می‌توانند باعث تجمع پلاک در رگ‌ها شوند و جریان خون را مختل کنند. عواقب نهایی این پلاک‌ها می‌تواند شامل حمله قلبی، بیماری‌های قلبی و سکته باشد.

کره

کره با دلیل داشتن طعم لذیذ خود پای ثابت نیز صبحانه اکثر مردم است و در وعد‌های غذایی دیگر نیز به عنوان یکی از مواد غذایی استفاده می‌شود. اما آیا تا به حال از خود پرسیده اید که خوردن این لبنیات خوشمزه برای بدن عوارضی دارد یا خیر؟