نارنگی که به آن پرتقال ماندرین نیز گفته می‌شود، یکی از اعضای خانواده مرکبات است و عمدتاً در نواحی جنوب شرقی آسیا پرورش می‌یابد. این میوه نسبت به پرتقال کوچک‌تر است، پوستش به سادگی کنده می‌شود و طعم شیرین‌تری نسبت به پرتقال دارد.

نارنگی

طبع نارنگی سرد و تر است. نارنگی نارس سبز رنگ و نارنگی رسیده نارنجی رنگ است، نارنگی دارای ویتامین‌ های A، B۱، B۲، C و پروتئین، فیبر و مقدار زیادی فسفر، منیزیم و کلسیم و فلاونوئید ها است.

نارنگی کلمانتین، نارنگی دانسی، فورچون، هانی، کینو، کارا، پونکن، نارنگی یونسی، نارنگی محلی، فریلد و باتانگاس، نارنگی پیج، نارنگی لی، نارنگی اوشو و هاشیموتو از انواع نارنگی محسوب می شوند.

مزایای نارنگی برای سلامتی
درمان یبوست
افزایش رشد مو
روشن کننده پوست صورت
پیشگیری از سرطان
درمان سرماخوردگی
خواص نارنگی برای پوست و مو

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.