انجیر سرشار از مواد معدنی، ویتامین و فیبر است. حاوی مقدار خوبی پتاسیم، آهن، مس و منگنز، كلسیم و فسفر و ویتامینهای A و B1 و B2 است.انجیر در درمان و بهبود یبوست، سوءهاضمه، سرفه، برونشیت و آسم كاربرد دارد.
انجیر به دلیل داشتن فیبر موجود در خود در پاکسازی دستگاه گوارش نقش بسزایی ایفا میکند.
مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تأثیر انجیر به تقویت دستگاه گوارش اظهار داشت: انجیر حاوی ویتامینهای گروه C،B،A پتاسیم، کلسیم، فیبر، آهن، سدیم و فسفر است.
وی ادامه داد: انجیر به دلیل داشتن فیبر موجود در خود در پاکسازی دستگاه گوارش تأثیر بسزایی دارد و علاوه بر اینکه در رفع یبوست موثر است، سرطان کلون و روده بزرگ را کاهش میدهد.
این متخصص با اشاره به اینکه مخلوطی از انجیر، عسل و تخمه شربتی در درمان زخم معده کمک کننده است، افزود: در هر 2 الی 3 عدد انجیر 60 کالری وجود دارد و افراط آن به دیابتیها و افرادی که مستعد چاقی هستند توصیه نمیشود.