اکثر افرادی که تحت عمل لیزیک قرار می گیرند، نزدیک بین هستند. بعلت اینکه نزدیک بین ها معمولا تغییراتی در شبکیه اشان دارند که شانس پارگی شبکیه را بیشتر می کند، این نگرانی وجود دارد که فشارهای زایمانی سبب پارگی شبکیه گردد.
عیوب انکساری در افراد زیر 19 سال، زنان باردار و افرادی که شماره چشم آنها ثابت نشده است ممنوع است. محمود جباروند مدیر گروه چشم پزشکی و رئیس بیمارستان فارابی در خصوص عمل جراحی لیزیک در دوران بارداری گفت: کسانی که در دوران بارداری به سر می برند تا 6 ماه بعد از بارداری نباید تحت عمل جراحی چشم قرار گیرند.
وی ادامه داد: عیوب انکساری در افراد زیر 19 سال و افرادی که شماره چشم آنها ثابت نشده نیز ممنوع است.
رئیس بیمارستان فارابی با اشاره به اینکه چه کسانی نباید تحت اعمال جراحی لیزیک قرار بگیرند، اذعان داشت: بیماریهایی مثل خشکی چشم، آب مروارید و افراد مبتلا به دیابت انجام این عمل توصیه نمیشود.
وی به مراقبت های بعد از عمل جراحی لیزیک اشاره کرد و گفت: اجتناب از شنا در استخر و حداکثر تا 3 هفته تا 1 ماه، پرهیز از شستشو صورت، اجتناب از کوهنوردی و به مدت 2 ماه حتما از عینک آفتابی استفاده شود.
وی در پایان یادآور شد: شرایط فرد کاندید شده لیزیک شماره چشم ثابت و عدم بیماری است و به طور کلی جراحان ایرانی لازک را بیشتر تایید میکنند که البته در افرادی که دارای قرنیه ضخیمتری هستند این عمل صورت میگیرد.