امگا 3 سیستم ایمنی را ضعیف میکند و یا اینکه به مولکول وراثتی دیانای آسیب میزند. افرادي كه فشارخون بالا دارند ونيز كساني كه دچار ضعف سيستم ايمني بدن هستند نبايد امگا3 مصرف كنند زيرا مصرف ميزان امگا3، سيستم ايمني بدن را سركوب مينمايد و اگر بيش از نياز بدنمان از اين ماده مصرف نماييم موجب اسهال، تهوع، كاهش جذب ويتامينهاي A,D,E,K (ويتامينهاي محلول در چربي) ميگردد.
به دلیل استخراج امگا 3 از منابع دریایی احتمال وجود جیوه در آنها زیاد است بنابراین توصیه میشود از برندهای معتبر استفاده کنید.
مجید حسن قمی متخصص تغذیه گفت: امگا 3 اسیدهای چرب ضروری مثل اسید آمینههای ضروری هستند که بدن توانایی ساخت آنها را ندارد.
وی افزود: امگا 3 که حاوی اسیدهای چرب ضروری است روی دیوار سلولی نقش بسزایی دارند زمانی که مقدار اسید چرب زیاد شود دیواره سلولی حالت ارتجاعی بیشتری دارد و اوضاع سلولی بهتر می باشد و رفت آمد سلولی بهتر میشود.
حسن قمی اذعان داشت: نکته قابل توجه این است که مصرف بیش از حد هر مادهای ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد در مورد امگا 3 چون از منابع دریایی استخراج میشود و غذاهای دریایی منبع بسیار خوب آن است وجود ترکیبات جیوهای ممکن است موجب سرطان زایی شود بنابراین باید از نوع برند قرصهای آن هم اطمینان کامل داشت.
این متخصص تغذیه در پایان گفت: وجود امگا 3 در غذا و مصرف آن تاثیرات بسیار خوبی بر روی سلامتی از جمله کم کردن احتمال وقوع بیماریهای قلبی عروقی دارد.