cancer-and-symptoms-bexrptlk

اغلب افراد  می توانند با هوشیار بودن در مورد برخی از علائم سرطان که بیانگر نیاز فوری به مراجعه به دکتر است به خود نفع بسیاری برسانند با این علائم ناچیز و کوچک می توانیم از دچار شدن به سرطان در بدنمان پیشگیری کنیم

يکي از متخصصان سرطان (انکولوژي) مي گويد: سرطان را همه ما مي شناسيم و کم و بيش با علايم آن آشنا هستيم؛ گاه افرادي به من مراجعه مي کنند که با گرفتن شرح حال آنان احتمال ابتلا به سرطان را نمي دهم اما باز هم براي بررسي بيشتر آزمايش هايي را تجويز مي کنم.

، او مي گويد: شايد با توجه به حساسيت هاي فصلي، خيلي از ما نسبت به سرفه هاي مداوم خود و اطرافيانمان حساس نشويم يا سردردهاي مزمن را ناشي از خستگي بدانيم اما حتي همين نشانه هاي به ظاهر ساده مي تواند علامت هشدار دهنده بيماري سرطان باشد؛ در واقع نبايد حتي کوچک ترين و بي اهميت ترين علايم را ناديده گرفت؛ چرا که سرطان مي تواند همه جور علايمي داشته باشد.از سردرد گرفته تا تغيير رنگ ادرار.

در مطلبي از سايت «هلث نيوز» آمده است که با بالا رفتن سن بايد نسبت به يکسري علايم حساس تر بود. اين علايم عبارت است از؛

سرفه هاي مزمن: سرفه نبايد بيش از ۳ يا ۴ هفته طول بکشد؛ در صورت ادامه يافتن سرفه به ويژه اگر سيگار مي کشيد، بهتر است به پزشک مراجعه کنيد.

خستگي مفرط:اگر به علت دير خوابيدن و زود از خواب بيدار شدن احساس خستگي مفرط کنيد، اين امر عادي است. اما اگر بدون دليل خاص هميشه احساس خستگي مي کنيد و اين حالت چندين هفته ادامه داشته، بهتر است به پزشک مراجعه کنيد.

سردرد: اگر به طور طبيعي به سردرد مستعد نيستيد و به طور ناگهاني دچار سردرد مي شويد به گونه اي که هر روز براي تسکين درد، قرص مسکن مصرف مي کنيد، بايد علت اين مشکل را پيگيري کنيد. سردردهاي مزمن مي تواند به علت استرس، برنامه غذايي ناسالم، کمبود خواب و بيماري هاي متعدد ديگر باشد.

لکه هاي سفيد و قرمز روشن روي دهان يا لب:افراد سيگاري با ديدن اين نوع تغييرات در دهان بايد به پزشک مراجعه کنند. زيرا اين علايم مي تواند، نشانه سرطان دهان باشد.

کاهش وزن: اگر بدون گرفتن رژيم يا فعاليت جسمي، وزن شما کاهش يافته بهتر است به پزشک مراجعه کنيد. اين امر مي تواند علامت يک مشکل بزرگ باشد.

لکه بيني:در صورت لکه بيني در فواصل قاعدگي به پزشک مراجعه کنيد.

تغيير در ادرار:مشاهده هرگونه خون يا ترشح در ادرار از علايم خطر است و بايد به پزشک مراجعه کرد. ميزان ادراري که طي روز تخليه مي شود نيز بايد بررسي شود. با بالا رفتن سن، نياز به دفع ادرار بيشتر مي شود اما اگر نياز به دفع ادرار در هنگام شب به طور ناگهاني افزايش يافت توصيه مي کنيم که به پزشک مراجعه کنيد.