دسر خربزه متفاوت و خوشمزه بوده و اسم اصلی آن (palte ) است.از امتحان ان پشیمان نخواهید شد
خربزه متوسط: یک عدد
شکر: نصف لیوان (بستگی به شیرین بودن خریزه دارد)
نشاسته: ۴ قاشق غذا خوری
* برگ نعناع: یک مشت (به میزان لازم)
* برگ نعناع ( به جای این مورد از چند قطره آبلیمو و یا کمی وانیل یا گلاب میتوان اضافه کرد)
طرز تهیه :
دسر خربزه متفاوت و خوشمزه بوده و اسم اصلی آن (palte ) است.
خربزه را پوست کنده خرد میکنیم داخل مخلوط کن میریزیم.
بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته میریزیم خوب مخلوط کرده داخل قابلمهای ریخته با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود میپزیم.
دسر پس از کمی سرد شدن آماده است.