natural-moisturizer

حتماً مواد غذايي سرشار از ويتامين E، مانند گردو، سبزيجات سبز رنگ، عسل، كره، روغن جوانه گندم، مارگارين، ذرت و سويا، ويتامين A، مانند جگر، لبنيات، زرده تخم مرغ، خيار و انواع ماهي ها، ويتامين C، مانند كيوي، اسفناج، انبه، كلم بروكلي، سيب زميني، پرتقال، ليموترش، گريپ فروت، گوجه فرنگي و هلو، ويتامين هاي خانواده B، مانند تخم مرغ، ميوه هاي خشك، قارچ، لبنيات، اسفناج، نخودفرنگي و… را در برنامه غذايي روزانه تان بگنجانيد.

معمولا داروهای موضعی پوست تا زمانی که استفاده می شود، نتیجه مطلوب دارند و از وقتی که پوست عادت کند، تاثیر مثبتی نخواهد داشت

شیربیگی متخصص طب سنتی گرایش پوست و مودر خصوص داشتن پوستی زیبا با طب سنتی اظهار داشت: سلامت اعضای داخلی بدن از دیدگاه طب سنتی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که باید یک بدن سالم داشته باشیم تا دارای یک پوست سالم و شاداب شویم.

وی در ادامه گفت: معمولا داروهای موضعی تا زمانی که استفاده می‌شوند، نتیجه مطلوب دارند و از وقتی که پوست عادت کند تاثیر کمتری خواهد داشت.
این متخصص با اشاره به مصرف برخی از خوراکی‌ها که رنگ پوست را روشن می‌کند، تصریح کرد: جوشانده عناب، هویج یا مربای هویج خصوصا در وعده صبحانه، خون را تصفیه، کبد را تقویت می‌کند، همچنین انار بهترین مقوی کبد است و رنگ پوست را خوش رنگ می‌کند.
وی گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل پاییز و خشکی پوست صورت از مرطوب کننده موضعی که برای صورت های‌جوش دار موثر است، گل ختمی را می‌توان نام برد که مخلوطی از پودر گل ختمی به همراه مقداری آب و قرار دادن آن در معرض نور آفتاب و مالیدن تفاله آن به روی پوست صورت به مدت 20 دقیقه در جهت بهبود جوش، التهاب و رطوبت نیز نقش بسزایی را ایفا می‌کند.
شیربیگی با بیان اینکه آرد باقالی در بهبود جای جوش و لکها موثر است، افزود: 1 قاشق غذاخوری به همراه آبلیمو و ماست ترش هفته‌ای 2 بار به مدت 20 دقیقه توصیه می‌شود.
وی در پایان گفت: آرد جو پودر شده به همراه 1 قاشق ماست ترش به مدت 20 دقیقه هفته‌ای 2 الی 3 بار به مدت 2 ماه علاوه بر خاصیت روشن کنندگی منافذ پوست را کوچک می‌کند.