اگر قصد داريد روغني را يکبار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده ايد، دوباره مورد استفاده قرار دهيد، بايد هنگام خريد در انتخاب نوع روغن دقت کنيد.چون ممکن است بدنتان را ابا اینکار مستعد ابتلا به سرطان کنید
یک مشکل رو به رشد بهداشت عمومی در چین وجود دارد که باعث افزایش بیماری های خطرناک و کشنده در بین مردم شده است.در بسیاری از نقاط دنیا به ویژه چین از روغن قطره قطره یا روغن زباله برای پخت غذاها استفاده می کنند که می تواند اثرات بسیار مخربی بر روی بدن داشته باشد و باعث بروز سرطان در بدن می شود.
تحقیقات نشان می دهد روغن قطره قطره حاوی مواد سمی اعم از باکتری های مضر و فلزات سنگین و چرب است که از چندین بار استفاده و سرخ کردن از یک روغن به دست می آید.
تحقیقات نشان می دهد روغن قطره قطره شدن که آنها را به عنوان روغن سنگر می نامند حاوی مواد سمی اعم از باکتری های مضر را به فلزات سنگین و اسیدهای چرب. است.
در دراز مدت، مصرف نفت قطره قطره می تواند به مشکلات کبدی جدی، از جمله سرطان منجر شود، و می تواند ناتوانی ایجاد شده در کودکان و نوزادان تازه متولد شده را افزایش دهد.
تجارت در روغن قطره قطره شدن همچنان ادامه دارد و استفاده از آن برای پخت و پز غذا ها در چین بسیار شایع است از این رو مقامات دولتی به دنبال راهی برای غیر قانونی کردن آن هستند.