salt

نمک در ایجاد بیماری های خودایمنی مانند ام اس و دیابت نوع یک در افراد مستعد از لحاظ ژنتیکی نقش بسزایی دارد ،که پیش از این شناخته شده نبود.

تحقیقات جدید در مجله مغز و اعصاب، جراحی مغز و اعصاب و روانپزشکی منتشر شده نشان می دهد که ممکن است ارتباطی بین مصرف نمک و بیماری ام اس وجود داشته باشد.

سدیم یک عنصر غذایی که برای درست کار کردن به آن نیاز دارد. بدن با استفاده از سدیم به کنترل فشار خون و حجم خون و عضلات کمک می کند.


با این حال، سدیم بیش از حد در رژیم غذایی ممکن است به فشار خون بالا در برخی افراد و تجمع مایع خطرناک در افراد مبتلا به نارسایی احتقانی قلب، سیروز و یا بیماری های کلیوی منجر شود.

بزرگسالان سالم باید مصرف سدیم را به 2300 میلی گرم در روز برسانند، که می تواند به یک قاشق چای خوری نمک  محدود شود.

مطالعات قبلی ارتباط بالقوه بین نمک و آسم ،مرگ و میر در دیابت نوع 1، نمک و خطر ابتلا به پیری شتاب سلولی در نوجوانان، نمک و بیماری های قلبی، و نمک و بیماری های قلبی عروقی را یافته اند و نمک نیز به نقش در بیماری های خود ایمنی مانند پسوریازیس، آرتریت روماتوئید و اسپوندیلیت انکیلوزان با دستکاری ربط دادخ می شود.

ام اس در حال حاضر یک بیماری خود ایمنی است کهارتباط مستقیمی با مصرف نمک در روز دارد و می تواند احتمال بروز این بیماری را افزایش دهد.