سیب شامل هیدرات کربن طبیعی است، به همین علت خوردن آن سبب کنترل مقدار قند خون میشود. تجزیه مرحله ای هیدرات کربن موجود درآن سبب میشود برای مدتی گرسنه نشوید. مقدار هیدرات کربن موجود در سیبها باهم فرق دارد. معمولا در سیبهای سبز میزان این قند کمتر و درسیب لبنان یا سیب گلاب اندازه هیدرات کربن زیادتر است ولی همه سیبها هیدرات کربن دارند. بهترین وقت خوردن سیب بهعنوان میانوعده بین ناشتایی تا ناهار است. بهتر است آن را با پوست بخورید
مواد لازم
- سیب لبنانی یا سرخ: پنج عدد
- دارچین: دو قاشق غذاخوری
- شکر: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
ابتدا فر را روی 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس بسته به شکلی که دوست دارید سیب را برش بزنید؛ اما بهترین روش، دو نیم کردن سیب به شکل عمودی است. سپس هسته داخل سیب را جدا کنید. اکنون تا حد ممکن سیبها را از مقطع عرضی با چاقوی تیز روی تخته ببرید. حدود یک دقیقه سیبها را داخل کاسه شکر قرار داده و کاسه را تکان دهید تا شکر روی همه برگهها بنشیند. سیبها را درآورده و درون سینی که داخلش دارچین پخش کردهاید، بغلتانید. سیبها را داخل سینی فر قرار داده و 30 تا 45 دقیقه آن را داخل فر بگذارید. بعد از گذشت این مدت سینی را درآورده و دوباره روی آن دارچین بپاشید و بین 30 تا 45 دقیقه دوباره داخل فر بگذارید. سینی را بیرون آورده و برگهها را داخل ظرف مناسب بگذارید تا خنک شود.
نکته 1: اگر نمیخواهید کالری برگهها بالا برود، بعد از تهیه برگهها آنها را با کمی عسل بخورید.
نکته 2: اگر چاقویتان تیز است، بدون دو نیم کردن سیب، از همان ابتدا آن را از مقطع عرضی برش بزنید تا برگهها به همان شکل دایره کامل باشد.
نظر متخصص تغذیه چیست؟ برگه بهشتی
سیب به دلیل فیبر، املاح و ویتامینهایش یکی از بهترین میوههاست. فیبر بهویژه دانههای ریزی که داخل انواع لبنانی و قرمز آن وجود دارد، باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود. سیب حاوی آهن است؛ بنابراین برای افراد کمخون بسیار مفید است. این میوه حاوی ویتامین A است، به همین دلیل خوردن آن باعث لطافت پوست میشود. پتاسیم و منیزیم موجود در سیب باعث کنترل فشار خون میشود. مخلوط سیب و کمی عسل داروی آرامبخش است. این میوه خوشرنگ و لعاب حاوی ویتامینهای خانوادهB است؛ بنابراین با خوردنش به آرامش اعصابتان کمک میکنید.
نظرمتخصص طب سنتی چیست؟
دارچین، ادویه تلخ و شیرین
دارچین، گیاهی دارویی با طبع گرم و خشک است؛ بنابراین خوردن غذاهای تهیه شده با این ادویه برای افرادی که طبع سرد- بهویژه سرد و تر- دارند توصیه میشود. اگر طعم دهانتان بدمزه بوده و بوی نامطلوبی میدهد، دمنوش دارچین یا خوراکی حاوی این ادویه را مصرف کنید. این ادویه باعث درمان نفخ میشود. حداکثر میزان مصرف روزانه این ادویه نیم تا پنج گرم است. افرادی که طبع گرم دارند، باید کمتر از این ادویه استفاده کنند.
منبع-مجله سیب سبز