پلی فنول ها ریسک ابتلا به سرطان وبیماریهای قلبی را کاهش می دهد و به متابولیسم بدن کمک می کند.
این خوراکی یکی از خوردنیهای مورد علاقه بسیاری از مردم است. این خوراکی تلخ و خوشمزه، فواید زیادی برای قلب دارد.
مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: انواع شکلات که از کاکائو ساخته میشود، فواید خاص خود را دارد. در مورد نوع خاصی از شکلات که به شکلات تلخ معروف است و درصد کاکائو در آن بیشتر از انواع شیرین آن است، ترکیباتی به نام پلی فنل وجود دارد.
وی ادامه داد: ترکیبات پلی فنل در بسیاری از میوهها و سبزیجات هم وجود دارد. میوههای با رنگ صورتی، قرمز و بنفش غنی از ترکیبات پلی فنلی هستند که میتوان به هندوانه، توت فرنگی و چای اشاره کرد.
این متخصص تغذیه گفت: از آنجایی که ترکیبات پلی فنل محافظ قلب هستند نقش بسزایی در سلامت قلب و عروق دارند. به علاوه موجب پایین نگه داشتن چربی خون و افزایش طول عمر سلولها میشود و بنابراین میتوان گفت شکلات تلخ که خوراکی مورد علاقه بسیاری از مردم است، میتواند برای سلامت قلب مفید باشد.