نود درصد غذاهای مصرفی مادر باردار بهتر است که از مواد غذایی گیاهی باشد .در صورت تمایل می تواند دو درصد غذای مصرفی از مواد غذایی دریایی و یا حیوانی باشد . روزانه از میوه جات و سبزیجات تازه فصل به خوبی استفاده کرده و همراه سالاد از جوانه گندم استفاده نماید
بهتر است برای تولد فرزند نرمال از مواد غذایی مانند گلابی، انگور، هلو و خرما با توجه به مواد معدنی و ویتامینهایی که دارند استفاده کند و از مصرف زیاد نمک و روغن بپرهیزد.
گفت: مادرها برای تولد یک فرزند نرمال ابتدا باید مقدار مصرف ویتامین پروتئین و املاح موجود در مواد غذایی را افزایش دهند و در مرحله بعد از همه گروههای غذایی استفاده نمایند. منتها با توجه به شرایط مادرها از بعضی از مواد مانند سیزیجات و میوهها بیشتر مصرف کنند تا هم ویتامین و املاح بدن آنها تامین گردد و هم از یبوست در حین بارداری پیشگیری شود.
وی افزود: به دلیل نیاز بدن مادر به کلسیم برای ساخت استخوانهای جنین او باید مصرف لبنیان را در برنامه غذایی خود افزایش دهد و از پروتئینها نظیر تخم مرغ و گوشت و غلات استفاده کند اما در حدی که به چاقی او منجر نشود.
عبدی تصریح کرد: یک مسئله که مادر در این دوران باید رعایت کند نحوه غذا خوردن او است و حتما غذا را خوب بجود و سعی کند آن را به طور متناوب مصرف کند به عنوان مثال اگر قبل از این دوران ۳ وعده غذا میل میکرده حتما ۵ وعده غذا بخورد.
وی اظهار داشت: بهتر است مادر برای تولد فرزندان نرمال از مواد غذایی مانند گلابی، انگور، هلو، خرما با توجه به مواد معدنی و ویتامینهایی که دارند استفاده نمایند و حتیالمقدور از مواد غذایی تازه و غیر آماده مصرف کند. غذاهای سرخ کرده را محدود کند و بیشتر از غذاهای آبپز و کبابی استفاده نماید.
عبدی بیان کرد: مادر در دوران بارداری سعی کند از مصرف روغنهای با ترانس بالا خوددارای کند و از روغن زیتون برای پخت و پز و روغن کنجد برای سرخ کردن و در صورت یافت نشدن آن از روغن مایع استفاده کند اما مناسب است که مصرف روغن را کاهش دهد.
این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: بهتر است مادر با بالا رفتن سن جنین مصرف نمک را کاهش دهد زیرا مصرف زیاد نمک احتمال ورم کردن و بالا رفتن فشار خون را در او بیشتر میکند.