ریلکسیشن استرس را کم میکند، باعث مدیریت بهتر جسم و روح میشود ، از مشکلات تنفسی پیشگیری میکند، تعداد دفعات حمله های آسم را کاهش میدهد، کیفیت خواب را بهبود میبخشد و حتی عزت نفس را هم ارتقا میبخشد
ریلکسیشن برای تمرکز حواس که در نتیجه اضطراب فرد به وجود آمده است موثر واقع میشود.
مهدی دوایی، روانشناس گفت: هنگامی که بر اثر اضطراب اکسیژن به مغز انسان نمیرسد یا به دنبال آن گرفتگی عضلانی در فرد ایجاد میشود اضطراب افزایش پیدا میکند.
وی افزود: اضطراب یک دوره معیوب است که سبب انقباض عضلانی و کاهش رسیدن اکسیژن به مغز انسان میشود یک راه برای بر هم خوردن این دوره معیوب، ریشه یابی اضطراب است به طور موقت نیز میتوان از افزایش اضطراب در فرد جلوگیری کرد. مغز انسان و انبساط عضلانی سبب میشود اضطراب فرد تشدید پیدا نکند ریلکسیشن انقباض و انبساط عضلانی به همراه نفس عمیق است.
دوایی اظهار داشت: هنگامیکه از مراجع خود میخواهیم نسبت به عضلات دست خود آگاهی پیدا کند پس از این آگاهی، عضلات خود را منقبض و رها میسازد همچنین سه نفس عمیق بکشد با این روش از تشدید اضطراب وی جلوگیری کردهایم.
این روانشناس خاطر نشان کرد: ریلکسیشن برای تمرکز حواس فرد که در نتیجه اضطراب وی به وجود آمده است نیز موثر واقع میشود همچنین برای کاهش اضطراب فرد در سر جلسه امتحان نیز موثر است علاوه بر آن شستشوی بینی را نیز برای کاهش اضطراب امتحان توصیه میکنیم.
وی عنوان کرد: در نتیجه انجام ریلکسیشن، دقت فرد در جلسه امتحان افزایش پیدا میکند همچنین ریلکسیشن برای جلوگیری از عصبانیت و پرخاشگری در فرد تأثیر دارد.