سر سفره غذا از نمکدان استفاده نکنید.برچسب های مواد غذایی را حتما بخوانید تا از میزان نمک موجود در آنها مطلع شویدبهتر است نمک را کم مصرف کنید، اما اگر می خواهید آن را در غذا بریزید، نمک را در آخرین مرحله پخت، به مقدار خیلی کم اضافه کنید.
، با توجه به یک مطالعه جدید که در مجله روماتولوژی منتشر شده است افراد سیگاری که نمی توانند سیگار کشیدن را ترک کنند باید مصرف نمک را به شدت در رژیم غذایی خود کاهش دهند.
محققان نشان می دهند خوردن پروتئین، گوشت قرمز و برخی از ماهی ها با سدیم بالا خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید به دلیل محتوای نمک را در سیگاری ها افزایش می دهند.
محققان سوئدی از وزارت بهداشت و پزشکی بالینی، روماتولوژی در دانشگاه در یک مطالعه جدید در حیوانات دریافتند ارتباط مستقیم بین مصرف سدیم بالا و آرتریت روماتوئید وجود دارد و مصرف نمک نه تنها به آرتریت روماتوئید مرتبط است، بلکه به ام اس، پسوریازیس و انکیلوزان اسپوندیلیت نیز منجر می شود.
نتایج مطالعات نشان می دهند، میل سیگاری ها به نمک بیشتر است از این رو احتمال بروز ام اس نیز در آن ها بیشتر خواهد بود از این رو این دسته از اقراد با مصرف میوه و سبزیجات و جایگزین مواد غذایی نمک با محصولات سدیم بالا می توانند بیشتر سلامتی خود را حفظ کنند.