ازنظر تكنيكي ممكن است استفاده از ليزر عوارضي را بر روي پوست داشته باشد كه هرچه مهارت پزشك متخصص در استفاده از ليزر بيشتر باشد احتمال بروز آنها هم كمتر ميشود.
در خصوص اینکه لیزر برای چه کسانی ممنوع است، گفت: لیزر موهای زائد برای برخی افراد کاربرد چندانی ندارد یا ممنوع است و اگر توسط پزشک مجرب متخصص و کارآموز انجام شود میزان عوارض آن بسیار کم است.
وی با اشاره به اینکه لیزر برای کسانی که عفونت پوستی و یا تبخال فعال دارند نباید انجام شود گفت: از آنجا که ممکن است موجب انتشار ویروس شود تا زمانی که ترمیم نشده ممنوع است.
احسانی در ادامه گفت: زنان باردار و شیرده و همچنین برخی از بیماریهای پوستی که زخم شدن پوست توسط لیزر باعث فعال شدن بیماری زمینهای میشود نیز نباید انجام شود، از جمله بیماریهای پسوریازیس و صدف که احتمال فعال شدن بیماری در ناحیه وجود دارد.
این متخصص به لیزر در افراد با پوستهای تیره اشاره کرد و گفت: در پوستهای خیلی تیره لیزر باید با احتیاط انجام شود چرا که ریسک ایجاد شدن لکهای سفید زیاد است.
احسانی عنوان کرد: کسانی که زمینه گوشت اضافه نیز دارند و یا دچار بیماریهای اعصاب و روان هستند نیز نباید لیزر انجام دهند.
وی در پایان یادآور شد: لیزر در مصرف کنندگان قرص آکوتان تا ۶ ماه بعد از آن توصیه نمیشود چرا که احتمال لک و سوختگی را بعد از لیزر افزایش میدهد.