پایین آوردن فشارخون با اسید چرب امگا 3 در ارتباط است و بررسی های انجام شده نشان می دهد كه كمبود امگا 3 موجب افزایش فشار خون می گردد و افزایش فشار خون خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد. امگا3 در کاهش تری گلیسرید خون نقش مهمی را ایفا می کند.
این اسید چرب می تواند مانع از رشد سلول های جدید چربی شود و بنا به مطالعاتی که در مجله nutrition چاپ شده است می تواند باعث مرگ سلول های جدید چربی شود.
اگر علاقه ای به خوردن ماهی ندارید می توانید با مصرف مکمل های روغن ماهی از خواص آن استفاده کنید. اگر گیاهخوار هستید می توانید از مکمل های DHA که بر پایه خزه و جلبک دریایی تهیه شده اند، استفاده کنید و از همه خواص آن بهره ببرید.
وجود سطح بالایی از هورمون لپتین با کاهش متابولیسم و وزن گرفتن در ارتباط است. یک راه خوب برای پایین نگه داشتن سطح لپتین افزایش مصرف ماهی است. روغنی که در ماهی هایی مانند سالمون و تن وجود دارد می تواند سطح لپتین را کاهش داده و به تجزیه موثر تر مواد غذایی کمک کند.