نارگیل شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش است و آب نارگیل یک غذای ایده آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می باشد.
کارشناسان به تازگی دریافتهاند میوه نارگیل دارای خواص درمانی فراوان برای حفظ سلامت بدن است.
گفتنی است، از جمله آب نارگیل دارای قند کم و همینطور دارای مواد شیمیایی و معدنی مفید برای بدن مانند پتانسیم، سدیم، منیزیم و کلسیم است.
خوردن آب نارگیل سبب آبرسانی فراوان به افراد دچار گرمازدگی و همینطور ورزشکاران میشود.
از پودر نارگیل میتوان به عنوان یک طعم دهنده شیرین به جای شکر استفاده کرد.
مصرف نارگیل سبب افزایش سطح هوش و همینطور افزایش سوخت و ساز بدن میشود.
نارگیل یک منبع قوی از ویتامین ۲k است.