افراد با فشارخون بالا بهتر است از سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآوردههای گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کنند. سبزیهای کنسروشده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نیز نباید مصرف شوند.
برخی از مواد غذایی میتوانند بشدت بر فشار خون اثر گذار باشند. پژوهشگران هشدار میدهند خوردن غذاهای با پروتئین بالا با ریسک کمتر افزایش فشار خون همراه است.
گفتنی است، براساس پژوهشهای جدید مواردی مانند گوشت استیک گوساله یا گاو، گوشت مرغ و سایر مواد با پروتئین بالا میتوانند سبب کاهش ریسک ابتلا به فشار خون بالا در افراد شوند.
بررسیها نشان میدهند، در مطالعات قبل پژوهشگران خوراکیهایی مانند گوشت سینه مرغ، ماهی تن، ماهی آزاد، انواع پنیرها، لوبیا، تخم مرغ، ماست، شیر، آجیل و دانهها را معرفی کردهاند.