دکتر سلام-در این بخش برایتان یک سس گرم و تند را آموزش میدهیم که اسمش سس مکزیکی است این سس کاملا سالم و بدون زیان است اکنون رسپی این سس را یاد میگیریم
مدت آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت و پز: 15 دقیقه
مواد لازم
• 6 عدد چیلی قرمز خشک
روغن1 قاشق غذاخوری
• 1/2 فنجان پیازخرد شده
• 3 فنجان تکه های گوجه فرنگی
• 1/2 قاشق چایخوری پونه خشک
شکر 2 قاشق چایخوری
• نمک
طرز تهیه:
• چیلی خشک را در ½ فنجان آب گرم در یک کاسه به مدت 15 دقیقه خیس میکنیم
• روغن را در ماهی تابه نچسب ریخته پیاز را ریخته در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت میدهیم.
• گوجه فرنگی و چیلی خیس شده به همراه آب، خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط به مدت هفت دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها نرم شود هم میزنیم
•زمانیکه به طور کامل خنک شد مخلوط را در یک مخلوط کن ریخته تا صاف شود
• خمیر را در یک ظرف نچسب ریخته ، پونه، و نمک و شکر را ریخته ، خوب در شعله متوسط به مدت چند دقیقه، هم مزنیم وقتی خنک شد در یخچال قرار میدهیم
منبع- این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد