sauce

دکتر سلام-در این بخش برایتان یک سس گرم و تند را آموزش میدهیم که اسمش سس مکزیکی است این سس کاملا سالم و بدون زیان است اکنون رسپی این سس را یاد میگیریم

مدت آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت و پز: 15 دقیقه

مواد لازم
• 6 عدد چیلی قرمز خشک
روغن1 قاشق غذاخوری
• 1/2 فنجان پیازخرد شده
• 3 فنجان تکه های گوجه فرنگی
• 1/2 قاشق چایخوری پونه  خشک
شکر  2 قاشق چایخوری
• نمک

طرز تهیه:
• چیلی خشک را در  ½ فنجان آب گرم در یک کاسه  به مدت 15 دقیقه خیس میکنیم
• روغن را در ماهی تابه نچسب  ریخته   پیاز را ریخته در شعله متوسط ​​برای یک دقیقه تفت میدهیم.
•  گوجه فرنگی و چیلی خیس شده  به همراه آب، خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط ​​به مدت هفت دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها نرم شود هم میزنیم
•زمانیکه به طور کامل خنک شد  مخلوط را در یک مخلوط کن ریخته تا صاف شود
•  خمیر را در یک ظرف نچسب ریخته ،  پونه، و نمک و شکر را ریخته ، خوب در شعله متوسط ​​به مدت چند دقیقه، هم مزنیم وقتی خنک شد در یخچال قرار میدهیم


منبع- این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد