دریافت این ویتامین برای بهبود سلامت عمومی بدن و تقویت عضلات، استخوانها، مو و دندانها ضروری و از طریق مصرف مکملها و برخی از مواد غذایی امکانپذیر است.همچنین به افراد سرطانی و افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند توصیه می شود بیشتر ویتامین دی مصرف کنند.
بر اساس مطالعات دانشمندان کانادایی، زنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، بیش از زنانی که به میزان کافی از ذخایر این ویتامین برخوردارند، در برابر سرطان آسیب پذیر بوده و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر است.
این مطالعه نشان داد که تفاوت های بسیاری بین واکنش بدن زنان دارای ویتامین D کافی با زنانی که فاقد این ویتامین به میزان کافی در بدن خود هستند، در برابر سرطان وجود دارد.
ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که به طور عمده توسط تابش اشعه ماوراء بنفش خورشید به پوست بدن تولید می شود. برخی منابع غذایی از جمله تخم مرغ و روغن کبد ماهی نیز حاوی این ویتامین هستند.