پژوهشگران طی تحقیقات جدید خود کشف کردند که سویا پروتئینی دارد که باعث میشود چربی ها و تری گلیسیریدها را به مقدار چشمگیری کاهش میدهد. کبد چرب هیچ علامتی ندارد وشخص خودش از طاهر نمی تواند بگوید که فلان علایم را دارد پس دچار کبد چرب است ولی در بعضی ا زانسانها چاقی که انباشته شدن چربی در بدن است منجر به نارسایی کبد میشود چون همه چربی ها در کبد ذخیره میشود
در افراد چاق انتقال چربی ها به بافت چربی کاهش می یابد، در نتیجه کبد محل ذخیره و تجمع بیش از حد چربی می شود. تجمع چربی در بافتی غیر از بافت چربی (مانند کبد)، عملکرد حیاتی ارگان را به طور خطرناکی دچار اختلال می نماید.
مصرف پروتئین سویا تا حد زیادی علایم کبد چرب را بهبود می بخشد. در بسیاری از افراد چاق، انتقال چربی به خارج از کبد با اختلالاتی همراه است و پروتئین سویا قادر است این انتقال را تسهیل کرده و علایم بیماری کبد چرب را کاهش دهد.