1259012_541

کسانی که دچار بیماری نقرس هستند از همه مهمتر باید به تغذیه و موادی که  میخورند اهمیت بدهند  باید موادی را بخورند که اسید اوریک را کاهش دهد هرچقدر میزان اسید اوریک بیشتر باشد بیماری نقرس  تشدید خواهد شد در این پست برای شما  توصیه های تغذیه ای را  پیشنهاد میکنیم فخري موبد کارشناس علوم تغذيه،  گفت: کساني که مبتلا به بيماري نقرص هستند، بايستي به تغذيه خود اهميت زيادي دهند.وي افزود: علاوه بر تغذيه، ورزش ملايم و مستمر نيز در سلامتي بيماران نقرصي تاثير بسزايي دارد.

وي در ادامه گفت: حداقل 3 بار در هفته به مدت نيم ساعت پياده روي و ورزش بسيار مناسب است.
وي عنوان کرد: ورزش هاي شديد و سنگين و مصرف مواد غذايي حاوي پورين مانند گوشت قرمز، جگر و مغز  باعث افزايش اسيد اوريک شده و بيماري نقرص را تشديد مي کند به همين دليل بايد از اين مواد غذايي پرهيز کرد.
وي خاطرنشان کرد: از آب آشاميدني بسيار استفاده کنيد، بدليل اينکه باعث مي شود اسيد اوريک از بدن خارج شود و حملات نقرصي را کاهش دهد.