از جمله موارد منع ماساژ شامل ،عفونتهای پوستی مثل زخم، تاول و… شکستگی، نواحی متورم و دردناک، بیمار مبتلا به آکنه، پسوریازیس یا اگزما روی صورت می باشند ؛ چون معمولا مشکل را تشدید میکند
ماساژ نوعی روش درمان است که به عنوان کمک رسانی برای انواع تروماها استفاده میشود. مواردی وجود دارد که این روش درمانی، آسیب رسان است. محمد تقی حولی ساز، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی گفت: یکی از مهمترین موارد ممنوعیت استفاده از ماساژ درمانی در محلهایی که عفونت وجود دارد، است. ماساژ دادن این محلها موجب پخش شدن عفونت و وخیم تر شدن شدت بیماری میشود.
وی ادامه داد: در مورد بیماریهایی مثل سرطان و بدخیمی، ماساژ دادن اصلا توصیه نمیشود، چرا که ماساژ دادن موجب افزایش احتمال پخش شدن این بیماریها در بدن میشود. همچنین برخی افرادی که از نظر روحی – روانی توانایی دریافت ماساژ را ندارند، نباید ماساژ درمانی شوند.
حولی ساز در ادامه گفت: مواردی از بیماریها وجود دارد که پزشک احتمال میدهد در صورت ماساژ درمانی ضایعه، درد و تورم بیشتر میشود؛ به عنوان مثال در اثر ضربه مستقیم به تاندومهای زانو و احتمال پارگی آنها، استفاده از ماساژ درمانی اشتباه است.
وی در پایان گفت: تورمهای شدید هم برای دریافت ماساژ مناسب نیستند.