از نظر اين افراد، شام و ناهار وعدهاي است كه با انواع گوشتها آماده ميشود. اين در حالي است كه ميتوان با كمي خلاقيت غذاهاي مغذي، سبك و كم كالري با گياهان تهيه كرد. براي بسياري از مادران رسيدن همه املاح غذايي به بدن اعضاي خانواده دغدغه بسيار مهمي است. غذاي پيشنهادي امروز سرشار از مواد و املاح مغذي است.اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد در حد 100گرم قارچ هم به اين مواد اضافه كنيد. قارچ يكي از سبزيهايي است كه با تحريك گلبولهاي سفيد به تقويت سيستم ايمني بدن كمك ميكند.
براي درست كردن اين غذا ابتدا پياز را نگيني خرد كنيد و بگذاريد با مقدار خيلي كمي روغن سرخ شود. در ظرف را ببنديد تا پياز مغزپخت و سبك شود. ادويهها را ميتوانيد در همين مرحله اضافه كنيد.پوست كدو و بادمجان را بگيريد و بهصورت ورقهاي آنها را برش بزنيد. از آنجا كه كدو زودتر از بادمجان ميپزد بهتر است برشهاي كدو ضخيمتر از برشهاي بادمجان باشد. با اين كار ميتوانيد آنها را با هم سرخ كنيد. تا بادمجان و كدو يك سمتشان سرخ ميشود سراغ خرد كردن ساير موادتان برويد.
مرحله بعد تفتدادن پنيرهاي لاكتيكي است كه بهصورت مكعبهاي يك در يكسانت خرد كردهايد. سرخ كردن پنير در ماهيتابه استفاده شده براي كدو و بادمجان ميتواند رنگ پنيرها را تيره كند بنابراين شستن ماهيتابه يا استفاده از ظرف ديگر ضروري است.
براي سرخ كردن اين پنير از مقدار كمي روغن استفاده و در حد طلايي شدن، پنير را سرخ كنيد. البته ميتوانيد سرخ هم نكنيد و به همان صورت مكعبهاي ريز به موادتان اضافه كنيد. هميشه اين نكته را درنظر داشته باشيد كه در پختن غذاهاي گياهي دستتان باز است و هر طوري كه دوست داريد ميتوانيد مواد را طبخ كنيد.پنيرهاي لاكتيكي كه اين روزها در بازار به وفور يافت ميشوند، بافت متراكمي دارند و در آب شور نگهداري ميشوند بنابراين روي نمك اين پنيرها حساب كنيد و از مقدار اوليه نمكي كه براي اين غذا كنار گذاشتهايد، كم كنيد.
پنير لاكتيكي از فراوردههاي خانواده پنير است و از نظر ارزش غذايي همانند ساير فراوردههاي اين خانواده از پروتئين و كلسيم بالايي برخورداراست. به آن پنير سنتي نيز ميگويند. پنير لاكتيكي را خودتان هم ميتوانيد درست كنيد. اين دقيقا همان پنيري است كه از شير كامل و بهطور مستقيم درست ميشود. خوبي پنيرهاي لاكتيكي موجود در بازار اين است كه آنها كاملا پاستوريزه هستند و مانند پنيري كه در خانه درست ميكنيد طعم طبيعي دارند.
مرحله نهايي، ريختن مواد كنار هم درون ماهيتابه و گذاشتن برشهاي حلقهحلقهشده گوجهفرنگي روي آن است. در ظرف را بگذاريد تا گوجه آب بيندازد و طعم دلنشين مواداوليهتان به خورد هم برود. از اينجاي كار به بعد بهتر است غذايتان را زياد هم نزنيد تا بافت كدو و كوجهفرنگي از هم باز نشود و شكلشان حفظ شود.قارچها را هم ميتوانيد كنار كدو و بادمجانها تفت دهيد و هم در مرحله نهايي كه گوجهها را گذاشتيد روي آنها بچينيد. از آنجا كه قارچ نيز مانند گوجهفرنگي آب مياندازد مدت بيشتري بايد صبر كنيد تا آب مواد جمع شود و غذايتان قوام پيدا كند.