میوه هایی نظیر سیب سبز، مرکبات به خصوص لیمو ترش، سبزیجات تازه نظیر تربچه، کلم بروکلی، دانه های روغنی مانند گردو و بادام، جلبک های سبز خوراکی نظیر کلرلا ولگاریس، اسپیرولینا پلاتنسیس و نوشیدنی هایی نظیر چای سبز از بهترین منابع طبیعی جهت دفع سموم از بدن هستند.
سم زدايي از بدن روشي است که در سراسر جهان به طرق مختلف انجام ميشه. سم زدايي يعني استراحت دادن به بدن و پاکسازي آن. با دفع سموم، بدن در برابر بيماري ها مقاوم ميشه. تغذيه هم ميتونه به اين پاکسازي کمک کنه.
در ادامه مطلب به ۱۵ ماده خوراکي که در واقع جزو بهترين گزينه ها براي حفظ سلامت و سم زدايي بدنه اشاره مي کنيم.
مرکبات
سرشار از ويتامين C است. به عنوان آنتياکسيدان طبيعي عمل ميکنه
فلفل دلمه اي
ويتامين C اين سبزي حدود ۳ برابر پرتقاله. ويتامين C، سموم را به ماده قابل هضم تبديل مي کنه.
برگ هاي شلغم
به گزارش «Pervention»،آنتي اکسيدان ها و سولفورهاي اون حاوي ماده مغذيه. آنزيم ها رو فعال و تنظيم و از بدن سم زدايي مي کنه.
خيار
۹۵ درصد اين گياه آبه. در حالي که ماده مغذي بدن رو تامين مي کنه، باعث قلياييشدن بدن هم ميشه
گريپ فروت
کاهش دهنده کلستروله و از بروز سنگ کليه پيشگيري مي کنه. علاوه بر اين به سيستم گوارشي نيز کمک مي کنه.
شاهي
راديکال هاي آزاد رو از سلول ها دور نگه ميداره، آنزيم هاي تميزکننده کبد رو فعال مي کنه.
دانه آفتاب گردان
سلنيم و ويتامين E زياد اون به کبد براي سم زدايي کمک مي کنه و مانع تراکم کلسترول ميشه.
گردو
حاوي روغن هاي سالم امگا۳ است که براي سم زدايي از بدن لازمه.
ماش
به آساني هضم ميشه و باقي مانده سموم رو از ديواره هاي روده جذب مي کنه.
کلم بروکلي
علاوه بر اينکه ويتامين هاي فراوان داره به بدن در دفع سموم کمک مي کنه.
عدس
سرشار از فيبره. در دفع سموم به بدن کمک مي کنه. ميزان کلسترول رو کاهش ميده.
آرتيشو
سرشار از سينارينه که توليد صفرا رو افزايش ميده.
غلات سبوس دار
سرشار از فيبر غيرقابل حله، در نتيجه معده به طور منظم تخليه ميشه که براي سم زدايي بدن بسيار مفيده.
زردچوبه
عملکرد کبد رو براي سم زدايي فعال مي کنه.
سير
کبد رو تحريک مي کنه تا توليد آنزيم هاي سم زدا رو بيشتر کنه.
سلامت نیوز: ۱۵ خوراکي برای سم زدایی از بدن