چون ماه رمضان مصادف با هوای گرم تابستانی است برخی افراد افطار خود راب آب سرد باز میکنند در این پست برای شما درباره افطاری با آب سرد صحبت میکنیم که آیا مضر است یانه و اگر مضر است چه ضررهایی دارد با کلیک برادامه مطلب باهم میخوانیم
مرضیه سیاهپوش در همایش سبک زندگی با طب سنتی ایرانی که ظهر امروز در حسینیه امامزاده حسین (ع) قزوین برگزار شد، با اشاره به ماه مبارک رمضان اظهار داشت: روزهداران در افطار و سحر به نکات استفاده از مواد غذایی مناسب توجه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.
وی با بیان اینکه وعده افطار برای روزهداران از اهمیت بسزایی برخوردار است، بیان کرد: آنان نباید در این وعده به دلیل گرسنگی حجم زیادی از انواع غذاها را بخورند.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه افرادی که معده ضعیفی دارند نباید از غذای آبکی مانند سوپ و آش در افطار استفاده کنند، ابراز داشت: افرادی هم که مشکل دستگاه گوارشی ندارند بهتر است در زمان افطار بیشتر از سوپ استفاده و تا جایی که ممکن است از خوردن آش پرهیز کنند.
سیاهپوش با اشاره به اینکه خوردن چه نوع مواد غذایی در سحر و افطار از اهمیت ویژهای برای روزهداران برخوردار است، اذعان داشت: آنان با رعایت آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان میتوانند براحتی بدون هیچ مشکلی روزه خود را بگیرند.
پرهیز از خوردن مواد غذایی پرچرب در افطار
این متخصص با بیان اینکه برخی افراد به دلیل افطار نادرست دچار سوء هاضمه میشوند، بیان کرد: روزهداران با آشنایی بیشتر با چگونگی افطار کردن درست میتوانند از بروز مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه پیشگیری کنند.
متخصص طب سنتی توصیه کرد: روزهداران از خوردن غذای پرچرب مانند حلوا به مقدار زیاد در افطار و سحر پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی روزهداران در هنگام بیدار شدن از خواب احساس میکنند که دهانشان تلخ و ترش شده است، ابراز داشت: این مشکل به دلیل عدم فاصله دادن بین خوردن و خوابیدن در سحر ایجاد شده است.
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه روزهداران در هنگام سحر زودتر بیدار شوند، ادامه داد: آنان باید در این زمان بین خوردن غذا تا خوابیدن فاصلهای ایجاد کنند تا با هضم شدن غذا در معده با این مشکلات مواجه نشوند.
پیشگیری از بیماریها با توجه به سبک تغذیه درست در زندگی
سیاهپوش با بیان اینکه توجه به سبک زندگی بسیاری از مشکلات زندگی را برطرف میکند، ابراز داشت: این سبک ابعاد گستردهای مانند نحوه خوردن تغذیه، فعالیت بدنی و خواب و بیداری دارد که باید آحاد جامعه بیشتر با این سبکها آشنا شد.
این متخصص اظهار داشت: اقشار مختلف جامعه میتوانند با رعایت چگونگی آداب خوابیدن و بیداری، خوردن و فعالیت بدنی سلامتی را در بدن افزایش دهند.
وی با اشاره به اینکه با رعایت و عمل به آداب نحوه صحیح غذا خوردن میتوان از بروز بیشتر بیماریها در بدن پیشگیری کرد، عنوان کرد: افراد جامعه میتوانند با خوردن کمی نمک در قبل و بعد از غذا بدنشان را از مبتلا شدن به بیماریها محافظت کنند.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه در دین اسلام به خوردن کمی نمک در قبل و بعد از غذا توصیه شده است، اذعان داشت: اقشار مختلف جامعه با آشنا شدن با این توصیهها میتوانند نحوه سبک زندگی تغذیه خودشان را به نحو درستی اصلاح کنند.
وی با بیان اینکه باید بین خوردن غذا و نوشیدن دوغ فاصله باشد، ابراز داشت: برخی از افراد دوغ را به همراه غذا مصرف میکنند که باید این شیوه نادرست تغذیه را اصلاح کنند.
سیاهپوش اضافه کرد: افرادی که با شیوه نادرستی غذا میخورند باید به صورت تدریجی و در فاصله زمانی این شیوه را اصلاح کنند تا با هیچ مشکلی مواجه نشوند.