رنگ هاي خوراکي، هرگز!
رنگ هاي خوراکي مشکل بيش فعالي را تشديد مي کند. بنابراين هنگام خريد به برچسب ها دقت مي کنم.
پرهيز از مصرف قند و آرد تصفيه شده
به برچسب ها دقت مي کنم و اگر قند يکي از ۳ مواد اصلي باشد خوراکي سالم تري انتخاب مي کنم يا خودم آن را تهيه مي کنم. غذاهاي آماده را که اغلب سرشار از مواد نگه دارنده، افزودني ها و رنگ هاي خوراکي است در اختيار کودکم قرار نمي دهم.
اتخاذ برنامه غذايي سرشار از پروتئين اما کم کربوهيدرات
برنامه غذايي سرشار از پروتئين با چربي هاي مفيد فراوان و کم کربوهيدرات تنظيم قند را بهتر مي کند، در نتيجه ميزان انرژي نيز تنظيم مي شود. مصرف زياد کربوهيدرات باعث بالا رفتن و افت ناگهاني قند مي شود که اثر سوء روي مبتلايان به ADHD دارد.
خوردن در فاصله هاي منظم:
غذا خوردن در فاصله هاي منظم طي يک روز باعث مي شود ميزان تمرکز فرزندم ثابت باشد و ناراحتي کمتري احساس کند. سعي مي کنم در هر وعده غذايي تنوع غذايي ايجاد کنم.
استفاده از ميوه و سبزيجات:
به فرزندم ميوه و سبزيجات با رنگ هاي متنوع مي دهم تا مواد غذايي متنوع دريافت کند. هر چه تنوع رنگ بيشتر باشد ماده مغذي، فيتونيوترينت، ويتامين ها و ماده کاني بيشتري به بدن مي رسد.
محدود کردن مصرف برشتوک صبحانه
گاهي فرزندم اصرار دارد در وعده صبحانه برشتوک بخورد. در اين شرايط برشتوک هاي سبوس دار و کم شکر را انتخاب مي کنم. به طور خلاصه، مراقبت در خورد و خوراک نقش حياتي در کنترل اين اختلال دارد و مصرف غذاهاي ناسالم مي تواند علايم ADHD را تشديد کند.
سلامت نیوز: بيش فعالي با تغذيه کنترل مي شود