مهمترین عوارض این چاشنی ها و مواد افزودنی خوشرنگ و لعاب ؛ايجاد گرفتگي سينه، کهير، دل پيچه، اسهال، کاهش فشار خون، سرگيجه، ضعف و افزايش تعداد نبض و بخصوص سردرد میگرنی مي شود.
مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند، سردردهای میگرنی را تشدید میبخشد.
محمد رضا معتمد، متخصص مغز و اعصاب گفت: در بین انواع سردردها، بیشتر سردردهای میگرنی با مصرف برخی از مواد غذایی تشدید میشود.
مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند همچنین استفاده از فست فودها سردردهای میگرنی را شدیدتر میکند.
این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: مصرف سوسیس و کالباس توسط افراد مبتلا به سردردهای میگرنی میزان سردرد آنها را شدت میبخشد زیرا نیترات موجود در این مواد غذایی در افزایش شدت سردردهای میگرنی مؤثر است.
معتمدی بیان کرد: افراد مبتلا به سردردهای میگرنی مواد نگه دارنده، پنیرهای مانده یا مواد غذایی که این نوع سردرد را شدت میبخشد، استفاده ننمایند.