Gastric_Bypass,_Roux_en-Y

 غذاهای چرب، چیپس، لبنیات و بستنی، شكلات، الكل، غذاهای كافئین دار مانند قهوه و آبجو از جمله خوراکی هایی هستند که به روده اسیب می رسانند.

تحقیقات اخیر ارتباط بین مصرف زیاد شکلات و شیرینی جات را با سرطان روده نشان داده اند. مصرف تنقلات شیرین و چرب خطر ایجاد تومورهای روده را افزایش می دهد. درتحقیقات قبلی مشخص شد که گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش سرطان روده نقش دارند.

 برای انجام این بررسی  از بیش از 2000 زن و مرد مبتلا به سرطان روده خواسته شد که یک پرسشنامه کامل را در مورد رژیم غذایی خود پاسخ دهند.

 نتایج نشان داد افرادی که بیشترین میزان تنقلات شیرین و چرب مانند دسرها، شکلات، بیسکوئیت، کیک، شیرینی، آجیل و چیپس را مصرف کرده بودند، نسبت به افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با 18 درصد احتمال ابتلای بیشتر به سرطان روده روبرو بودند.