این سس لذیذ و دلپذیر که طرفداران زیادی هم دارد با مواد اندکی که مهمترین انها قارچ است تهیه می شود
زمان تهیه: 35 دقیقه
مواد لازم
• 100 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل
• 2 قاشق غذاخوری کره
• 2 قاشق غذاخوری آرد
• 1 پیمانه شیر پرچرب یا خامه
• 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
طرز تهیه
1. برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچ ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره آب شود.
2. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هنگامي كه قارچ ها طلايي شدند، مخلوط را در حالی که هم میزنید، به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید.
3. به مدت 10 دقیقه سس قارچ را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.