كارشناس آموزش مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی كشور با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به طولانی بودن زمان روزه داری در فصل تابستان كه حدود 14تا 15 ساعت طول می کشد، مصرف غذای مقوی و نوشیدن مایعات در وعده غذایی سحری می تواند انرژی مورد نیاز برای فعالیت روزانه ی روزه داران را تأمین كرده و عوارض ناشی از كمبود مواد غذایی و مایعات را در بدن كاهش دهد.
آرزو دهقانی افزود: عوارض دیگر مصرف نكردن سحری شامل سردردها، دردهای عضلانی، بی حالی مفرط ناشی از افت قند خون، كاهش یادگیری، بی حوصلگی و خستگی است، بنابراین حتما به روزه داران توصیه می شود که برای خوردن سحری بیدار شوند.
وی تصریح كرد: فاصله بین افطار تا سحر بهترین زمان برای مصرف مایعات مثل آب، چای، آب میوه های طبیعی، میوه و تنقلات سالم مثل بادام، پسته و گردو است.
دهقانی خاطرنشان كرد: در صورت استفاده از سبزیجات به صورت خام و میوه حتما مراحل سالم سازی شامل شستشوی اولیه، انگل زدایی با مایع دستشویی یا ظرفشویی، میكروب زدایی با مواد ضد عفونی كننده مجاز و شستشوی نهایی رعایت شود