خمیر به دست آمده را با یک لیتر آب روی شعله بسیار کم به جوش رسانده، شعله را خاموش کنید تا سرد شود، سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنند، صبح ناشتا 50 سی سی یا یک استکان تا 40 روز مصرف شود. هر 6 ماه تمدید شود که کاهش دهنده فشار خون و باز کننده عروق است.
آب ماست، آب دوغ، آب لیمو، آلو، شربت آلبالو، شربت زرشک، مربای آلبالو مفید است. دمکرده چای ترش عصرها و دم کرده گل گاوزبان و لیمو اما نی و دمکرده میوه آلبالو و دمکرده زرشک آبگیری، دمکرده میوه نسترن ، دمکره فلوس و خیار چنبر فشار خون را پایین میآورد.
آش آبغوره برای کاهش فشار خون و همچنین، رفع غلظت خون بسیار مفید است و نیز آش آلو همچنین دو حبه سیر را له کرده 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون به آن بیفزایید برای پایین آوردن فشار خون آن را به کف پاها بمالید.
شربت سیر نیز برای کاهش فشار خون بالا مفید است به این ترتیب که دو پیاز سیر را له کرده در یک لیوان آب و 100گرم شکر ریخته و بجوشانید تا به قوام بییاید هر روز 2 قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.
پرهیز از گوشت قرمز، مواد غذایی چرب، شوریجات، تخم مرغ، غذاهای غلیظ و دیر هضم. در خوردن جوانه گندم احتیاط شود و در مواقعی که فشار خون بالاست مصرف جوانه گندم متوقف شود.
* دوغ را در ظرفی ریخته و از شب تا صبح در هوای آزاد قرار دهید، روی ظرف را با پارچه نازکی پوشانده تا از ورود گرد و خاک جلوگیری شود ، آبی که بالای دوغ جمع شده را برداشته و مصرف کنید.
شیره فندق پایین آورنده فشار خون است. مصرف 2 الی 3 لیوان در روز برای کاهش فشارخون و رفع ناراحتی های گوارشی بسیار مفید و موثر واقع میشود.این شیر برای افرادی که از فشار خون بالا رنج میبرند، بسیار مفید است که مغز فندق خام 50 گرم، عسل 3 قاشق غذا خوری، آب سرد 3 لیوان. پوست فندقها را گرفته آنها را به همراه آب و عسل در مخلوط کن ریخته تا بطور کامل مخلوط شود و بی صورت شیر در آید